Parcurile și bazele sportive din Târgu Jiu au fost închise

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat duminică de primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a hotărât interzicerea accesului în Parcul Municipal ”Constantin Brâncuși”, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul insuliței de pe Jiu, parcul din strada Mioriței, parcul din strada Olari, Parcul Miloșescu, precum și în cele două zone de agrement – Drăgoieni și Preajba.

Aici vor avea acces doar personalul de întreținere, personalul din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, angajații Centrului de Informare și Documentare ”Constantin Brâncuși” și personalul societăților sau serviciilor care efectuează diverse lucrări.

De asemenea, în aceeași ședință, s-a hotărât interzicerea accesului pe toate bazele sportive, terenurile sportive din incinta unităților de învățământ, cu excepția personalului societăților sau serviciilor care efectuează lucrări în cadrul obiectivelor menționate.

Deja locurile de joacă au fost închise acum câteva zile. Măsurile au fost luate pentru a determina oamenii să stea mai mult în case, în vederea prevenirii extinderii epidemiei de coronavirus Covid-19.

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: