Părinții celor două fete bătute în plină zi, declarații la Poliție: A fost șocant!

Momente sfâșietoare pentru părinții care și-au văzut fetele bătute fără milă de alte fete mai mari. Tatăl copilei de 13 ani care a fost umilită și lovită într-un parc din Târgu Jiu a făcut, luni, plângere la Poliție și speră să se facă dreptate și niciun copil să nu mai treacă prin ce a trecut fiica lui. O altă plângere a fost depusă la Poliție și de tatăl unei alte fete care a fost bătută în luna iulie de una dintre adolescentele care au supus-o pe copila de 13 ani unor lovituri greu de imaginat. În ambele cazuri, polițiștii fac cercetări pentru lovire sau alte violențe.

Părinții fetei de 13 ani, din Târgu Jiu, au aflat prin ce a trecut copila abia după ce au fost chemați la poliție. Tatăl ei a văzut imaginile duminică seara în sediul Poliției și a rămas șocat.

Fiica lui nu s-a spus nimic de teamă că fetele care au bătut-o se vor răzbuna și mai tare. “Aseară am aflat, când am văzut imaginile și am recunoscut-o. Ea mi-a spus că le cunoaște pe fete doar din vedere. Nu știu de ce au bătut-o. Am fost foarte șocat, ca părinte, când am văzut acele imagini. Am depus plângere. Nu a mai avut probleme cu aceste fete. A fost ceva de groază cum o loveau acele fete. A fost șocant. Acum să vedem ce va face legea, Poliția”, a spus tatăl fetei de 13 ani.

Bărbatul a mărturisit că fata va avea nevoie de consilierea unui psiholog cel puțin un an de acum înainte. La aproape trei zile de când a fost lovită cu picioarele, palmele și pumnii și trasă de păr, fata încă are dureri crunte. „Am văzut aseară că a apărut o altă filmare. Filmarea cu fiica mea am văzut-o la Poliție. M-au chemat aseară aici și aici am văzut-o. Nu îmi doresc decât să se facă dreptate și acele fete să nu mai facă așa ceva și altcuiva. Fata mea acum e binișor, e mai bine. Circa un an de zile va trebui să fie consiliată de un psiholog. Are și acum dureri de la lovituri. Am fost azi-noapte cu ea la spital, a văzut un medic, a fost consultată, dar își va reveni greu. Îi trebuie consiliere un an de zile”, a mai spus bărbatul.

Plângere a depus și un alt părinte. Este tatăl unei fete de 12 ani care a fost bătută de o altă adolescentă de 14 ani, dar și de una dintre agresoarele copilei de 13 ani. Scenele sunt la fel de șocante și s-au petrecut în iulie, dar abia acum au apărut imaginile în spațiul public și abia acum s-au sesizat polițiștii.

Tot acum au aflat și părinții fetei și au depus și ei o plângere împotriva bătăușelor. „Fata mea a fost bătută în vară. Eu nu am știut nimic până aseară, când am văzut imaginile pe internet. Am recunoscut-o pe fată și am zis să vin la Poliție. Am făcut plângere. Fata nu mi-a zis nimic până acum. I-a fost frică și de-asta nu ne-a spus nimic și nici nu știu de la ce a pornit, dar am văzut că au bătut-o și pe acea fată sâmbătă. Ceva cumplit”, a spus tatăl fetei agresate în iulie.

Fata de 12 ani a fost bătută, în luna iulie, chiar în fața unui bloc fără ca altcineva să intervină. 

Vizualizări: 2,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: