Pârvu va fi antrenat un an de Eugen Neagoe

Problema jucătorilor puşi pe lista de transfer la Pandurii Târgu Jiu este pe cale de a se rezolva. Mijlocaşul pandurilor Lucian Pârvu a ajuns ieri la o înţelegere cu conducerea clubului pentru a merge sub formă de împrumut în Cipru, la Asil FC Lysi. Deşi se pregătise cu o echipă de primă ligă din Elveţia, Pârvu nu a putut să se transfere dată fiind suma de 30 000 de euro pe care clubul gorjean o cerea în schimbul său. Pandurii l-au achiziţionat în iarnă pe mijlocaş cu aceeaşi sumă de la Farul Cosntanţa, dar acesta nu a a apucat să joace prea mult la Târgu Jiu pentru că a intrat în conflict cu antrenorul Sorin Cârţu. 
Pârvu nu a apucat să joace prea mult la Pandurii pentru că nu a fost folosit de antrenorul Sorin Cârţu în retur. Jucătorul a dorit să fie lăsat să plece liber de contract dar conducerea de la Pandurii s-a opus şi i-a fixat o clauză de 30 000 de euro, clauză care nu a fost plătită de nici una dintre echipele care l-au dorit. Ieri însă Pârvu a discutat cu conducerea clubului Pandurii o altă variantă de a pleca dar nu definitiv, el cerând dezlegare pentru un împrumut la echipa de liga a doua cipriotă Asil FC Lysi. 
Cum o altă variantă de a pleca de la Pandurii nu mai există în acest moment, echipa cipriotă fiind de liga a doua şi neavând posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv a preferat varianta de împrumut: „Am discutat pentru a semna pe un an cu echipa din liga a II-a cipriotă, Asil FC Lysi care are ca obiectiv promovarea în prima ligă. Antrenorul lor este Eugen Neagoe, e craiovean şi asta a contat foarte mult, dar şi faptul că ştiu limba greacă şi mă pot acomoda rapid acolo. Mai e şi un român acolo deci nu-mi va fi greu, e vorba de Robert Neagoe. În plus eu am experienţa precedentă de când am jucat patru ani la Ergotelis, în Grecia. Acum aştept ca domnul Eugen Neagoe să rezolve pentru biletele de avion şi mâine o să plec acolo pentru că sâmbătă vor pleca în cantonament în Grecia.” 
Pandurii au fost ieri de acord să-l lase pe jucător să plece şi sub formă de împrumut timp de un an: „De la Pandurii plec sub formă de împrumut, am primit deja un document prin care se arată că am voie să joc acolo timp de un an fără nicio pretenţie financiară.” 
Lucian Pârvu a mai fost antrenat de Eugen Neagoe care i-a fost şi coleg înainte de a renunţa la fotbal, el fiind de părere că va avea o acomodare uşoară la echipa din Cipru. 
Conflict între Cârţu şi Vasilache 

Accidentat după jocul şcoală de joi, Ciprian Vasilache a devenit indisponibil pentru jocul cu Astra, fiind apoi acuzat de antrenorul Sorin Cârţu că a refuzat să participe la joc. Ieri tehnicianul a precizat că nu-l mai interesează Vasilache şi deja a căutat un înlocuitor pe postul său: „Nu mă mai interesează Vasilache. Nici dacă face antrenament, nici dacă nu face sau dacă e apt de joc. E cea mai gravă abatere să refuzi să participi la un joc oficial. Vasilache a fost jucătorul pe care mi l-am dorit cel mai mult din lista cu disponibilizaţii vehiculată de presă şi acest lucru i-am transmis şi lui. Unii au înţeles greşit apropierea asta a mea, de aia e bine ca fiecare să-şi vadă de treaba lui.” 
Jucătorul a venit şi ieri la stadion şi a efectuat pregătirea la sala de forţă cu echipa urmând ca de azi să intre în programul normal: „De mâine încep antrenamentele normale. Am avut recomandare de la medic să stau patru zile şi am respectat ceea ce mi-a recomandat. E părerea domnului Cârţu dacă nu crede că sunt accidentat, dar doctorul mi-a spus să stau trei-patru zile şi apoi să încep pregătirea. Nu mai vreau conflicte cu nimeni, doar vreau să mă pregătesc cât mai bine şi să pot juca din nou.”

Pandurii îl vor pe sârbul Predrag Lazic


Fostul jucător al celor de la CS Otopeni, Predrag Lazic s-a prezentat ieri la antrenamente cu Pandurii. Cârţu a precizat că l-a dorit în lot pentru că joacă mijlocaş stânga şi dreapta şi poate fi al doilea atacant: “Lazic joacă mijlocaş dreapta, mijlocaş stânga şi atacant volant. E de tipul lui Tremonti. Aşa cum îl ştiu şi din discuţiile pe care le-am avut cu Martinovic, Lazic e un jucător muncitor, cu tehnică bună în regim de viteză. E dezavantajat puţin de fizic dar are viteză bună şi asta compensează.” Lazic are 27 de ani şi înainte de aveni în România, la CS Otopeni, a evoluat trei ani la Partizan Belgrad, anterior fiind coleg cu fundaşul Martinovic la OFK Belgrad şi FK Pesanija.


Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: