Pârvulescu (FNME): Aici se bat morţii cu viii

Sindicalistul Dumitru Pârvulescu anunţă că va înştiinţa în scris membrii asociaţi ai Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu asupra faptului că Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) este formată din sindicate şi că Marin Condescu nu o reprezintă, nemaiavând mandat de multă vreme. De altfel, Pârvulescu spune că nicio persoană nu are mandat pentru a reprezenta Uniunea, asta pentru că Marin Condescu nu a convocat forul de conducere al uniunii pentru a mandata pe cineva. "E o chestie delicată aici. Aici se bat morţii cu viii. Să vedem cine câştigă", a spus răspicat acesta.

Reporter: Vreţi să depuneţi o notificare la CS Pandurii Târgu Jiu. Despre ce este vorba?
Dumitru Pârvulescu: O să fac o adresă la club și o să le spun că totuși Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia este compusă din sindicate, iar oamenii aceştia care se dau că reprezintă Uniunea nu mai au mandat de un an şi jumătate. Știu toți, dar toți se fac că... Faptul că nu s-a înregistrat în primă fază la Tribunalul Gorj chestia aia nu înseamnă că l-au pus pe Condescu preşedinte. Notific Pandurii, pe domnul Cârciumaru, pe toți prietenii lui Mărin. Pe domnul David, pe domnii ăștia de la CEO, domnul Cosmin. Până la urmă facem organizaţia de cacao. Toată lumea știe că nu mai au mandat. Să și-l asume pe domnul Condescu băieții ăștia care sunt la club și nu am nicio problemă, că dânsul a făcut lucruri bune pentru Pandurii, dar noi ca sindicate nu mai avem niciun interes în chestia asta. Nu mai vrem să fim târâţi în chestiunile cu fotbalul.

Rep.: Spuneţi că vă retrageţi dacă îl acceptă pe Marin Condescu?
D.P.: Treaba dumnealor, dar, încă o dată, dumnealui nu mai reprezintă uniunea. Pentru că nu mai are mandat. Ca să reprezinţi Uniunea undeva îți trebuie mandat din partea unui organ de conducere al Uniunii. Și intenționat ei n-au făcut nicio ședință de organ de conducere, au contestat în instanță și au zis că au fost ad-hoc. Dacă au fost ad-hoc și ei sunt ad-hoc la Pandurii.

Rep.: Cine are mandat de la USMO?
D.P.: Nu mai are nimeni. Mandatul trebuia să fie dat de un organ de conducere al USMO și nu este dat niciun mandat. USMO în momentul de față se compune din sindicatele vii, nu din sindicatele moarte din capul lui Condescu. Golea a avut mandat la un moment dat, dar de atunci s-au întâmplat o serie de chestiuni și trebuia întrunit, sindicatele au solicitat să se întrunească consiliul de coordonare. Încă există un executiv în scris. Nu mai are mandat să facă patrimonial ceva, dar el ar fi trebuit să fi convocat, să-și fi făcut datoria. Nu a vrut, e treaba a doua că nu a convocat nimic timp de nu știu câți ani. E o chestie delicată aici. Aici se bat morții cu viii. să vedem cine câștigă.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: