Pas greşit al Craiovei în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova are de recuperat patru puncte în lupta pentru titlu dar a pornit în play-off cu un pas greşit. Oltenii au pierdut deja primele puncte din prima etapă, meciul Universitatea Craiova – Sepsi OSK încheindu-se la egalitate, scor 0-0.

Universitatea Craiova – Sepsi OSK, primul meci din play-off-ul Ligii 1, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, pe stadionul „Ion Oblemenco”. După rezultatul înregistrat sâmbătă seara oltenii au 30 de puncte și se află la două puncte distanță de CFR Cluj și la trei de FCSB, dar cele două au un meci mai puţin. De partea cealaltă, Sepsi OSK a făcut 24 de puncte și poate fi depășită de Academica Clinceni, echipă cu un meci în minus.

Antrenorul grec al oltenilor, Marinos Ouzounidis, a arătat cu degetul către fotbaliștii din atacul Universității Craiova și le-a transmis că așteaptă ca ei să marcheze pentru ca gruparea oltenilor să înscrie cât mai repede. Mai mult, Marinos Ouzounidis speră ca jucătorii săi să aibă mai multă încredere la meciurile viitoare din play-off-ul Ligii 1. „Știam că va fi un meci greu. Le-am spus jucătorilor că trebuie să marcăm. Ofensiv, avem nevoie de gol. Nu pot să îi acuz pe jucători că n-au încercat și am încredere în ei. Acum avem probleme medicale în plus, a fost o seară urâtă pentru noi. Baraiam a ieșit, avem probleme multe în atac, dar tot grupul trebuie să ofere în plus pentru a suplini aceste probleme. Vom vedea cum va fi cu Botoșani, o să încercăm să dăm tot ce e mai bun. Nu mă plâng de atitudinea jucătorilor mei, avem nevoie de mai mult. Trebuie să avem mai multă încredere în noi. Asta ne lipsește”, a spus Marinos Ouzounidis la finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi OKS 0-0.

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: