Pas greşit pentru Pandurii la Severin

Pandurii a făcut un nou pas greşit în actualul sezon, ajungând la al doilea rezultat de egalitate, scor 2-2, în meciul disputat la Severin cu Viitorul Şimian. Deşi rămâne neînvinsă în acest sezon, echipa din Târgu Jiu  s-a îndepărtat de prima clasată, CSM Reşiţa.

Cu toate că a jucat cu o nou-promovată, Pandurii nu a avut un meci uşor pe terenul de la Severin, acolo unde Viitorul Şimian dispută meciurile de pe teren propriu.

Pandurii a înregistrat un rezultat de egalitate în etapa a 7-a a noului sezon, scorul fiind 2-2, şi acest egal nefiind lipsit de emoţii, după ce gazdele de la Şimian au condus pe tabelă.

Şimianul a deschis scorul încă din prima repriză prin Song, în minutul 24, mărind avantajul la 2-0  în minutul 51 prin reuşite lui Trip. Golurile echipei Pandurii au fost ambele marcate de Bebeto Lupuleţ în minutele 66 şi 74. 

Fără o serie dintre jucătorii de bază din lot absenţi, fie din motive medicale cum au fost cazurile lui Corduneanu, Tănăsoiu şi Pleaşcă sau din cauza convocărilor la echipele naţionale, cazurile lui Eric şi Suently, Pandurii nu a mai arătat acelaşi joc bun din etapele trecute. Antrenorul Călin Cojocaru avertizase deja că acest joc va fi unul foarte dificil pentru echipa sa care avea absenţi mai mulţi jucători, şi chiar solicitase o amânare a meciului.

Aflată la al doilea meci egal din acest sezon, Pandurii Târgu Jiu se menţine totuşi pe locul doi în Seria a 7-a, cu 17 puncte, CSM Reşiţa fiind lider  cu maximul de puncte, 21.

REZULTATE SERIA 7, etapa 7

Viitorul Târgu Jiu 2 – Progresul Ezeriş 2-1

Darius Gheban (51), Sebastian Chelariu (71) / Rafael Hrudei (90+2)

Aurul Brad – CSM Deva   1-2

Mihai Leaha (6) / Bogdan Țoiu (18), Mahad Kayondo (56)

Viitorul Şimian – Pandurii Târgu Jiu   2-2

Alexandre Bahanag Song (24), Fabio Trip (51) / Bebeto Lupuleț (66, 74)

CSM Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti  1-0

Remus Sandu (61)

CSM Reșița – Voinţa Lupac 1-0

Mediop Ndiaye (90+2)

Vizualizări: 2,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: