Pandurii se deplasează la Severin fără şase jucători

Pandurii va avea un meci în deplasare în etapa a 7-a a ligii 3, urmând să joace la Severin cu nou-promovata Viitorul Şimian. Antrenorul gorjenilor, Călin Cojocaru, consideră acest meci cel mai dificil de până acum al echipei sale pentru că nu se pote baza pe mai mulţi dintre jucătorii din lot.

Chiar dacă Viitorul Şimian nu este o echipă care să sperie prea multe competitoare, având o singură victorie în acest sezon, cei de la Pandurii consideră că vor avea un meci dificil. Antrenorul Călin Cojocaru a afirmat chiar că va fi cea mai grea partidă de până acum.

„Este cel mai dificil meci de până acum. Întâlnim o echipă care are în componență un lot foarte bun, iar poziția lor din clasament nu reflectă realitatea. Ne pregătim, trebuie să fim foarte concentrați, focusați pe meci, cu toate că ne lipsesc câțiva jucători. Trebuie să dăm totul pe teren pentru a câștiga”, a spus Cojocaru.

Acesta a cerut amânarea meciului cu Şimian din cauza convocărilor a doi jucători din lot la echipele naționale dar nu s-a aprobat acest lucru: „În afară de cele două convocări, mai avem ceva jucători indisponibili, dar sper ca până la începerea jocului să putem recupera din ei și să alcătuim o echipă competitivă. În regulament scrie că trebuie să avem cel puțin trei jucători convocați, lucru care mi se pare ilogic pentru echipe de Liga 3. Nu sunt echipe de Liga 1 în această situație. Dar avem un lot competitiv și am încredere în băieți că putem scoate un rezultat pozitiv. Mergem acolo la victorie, nu ne gândim la egal, cu toate că avem această lipsă de efectiv. Toți jucătorii de la

Jucătorii convocaţi la echipele lor naţionale sunt  Alberto Suently (25 de ani), la naţionala din Curacao și Eric de Las Heras Izquierdo (19 ani), la naţionala principatului Andorra. Mai sunt de asemenea indisponibili medical şi Carlos Corduneanu, Andrei Truşescu, Adrian Tănăsoiu şi  Marian Pleașcă.

Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: