Gilortul a cedat la limită în Valea Jiului

Meciul din etapa a 7-a dintre Jiul Petroșani şi Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0 (0-0). Gorjenii sperau să se potă impune şi în acest meci, dar Jiul a reuşit să-şi păstreze invincibilitatea în acest an în faţa oltenilor.

Gilortul pare că are interzis la victorie în Valea Jiului, pentru că a ajuns la cel de-al treilea meci al anului fără victorie la Petroşani. Și de această dată, Gilortul a trebuit să se recunoască învinsă de către Jiul, după ce în campionatul trecut gazdele s-au impus cu 2-1, iar în cupă cu 6-1.

Totuşi, cărbuneştenii nu au cedat uşor şi au luptat pentru punctele puse în joc. „Înfrângerea băieților noștri vine după o primă repriză excelentă în care aceștia s-au exprimat foarte bine în teren, cu o posesie superioară, în care nu au dat nicio șansă adversarilor. Din păcate, doar Dănăricu și Avramescu l-au deranjat pe Farcaș cu două șuturi de la distanță. Repriza secundă a fost una modestă, unicul gol al partidei venind la singurul șut pe spațiul porții noastre, reușita căpitanului Sandu fiind una de excepție, la vinclul porții lui Popescu. Gilortul se putea întoarce, totuși, cu un punct acasă, șutul din minutul 90 expediat de Bucur fiind scos cu dificultate de Farcaș în corner”, au informat cei de la Gilortul despre parcursul echipei în acest meci din deplasare.

Oaspeţii l-au certat şi pe centralul partidei de la Petroşani, Liviu Rășteanu din Craiova, „care în 2-3 rânduri și-a întors propriile decizii și a permis reluarea jocului cu medicul gazdelor aflat la centrul terenului”.  În ultimul minut, Săulescu a fost faultat în suprafața de pedeapsă, dar oaspeţii au informat că  centralul partidei a motivat că nu poate să acorde penalty la ultima fază a jocului.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: