Pasti, supărat pe susţinătorii lui Romanescu

Consilierul local din Târgu Jiu Cristian Toader Pasti s-a enervat după ce a fost pus la zid de susţinători ai primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, doar pentru că s-a arătat nemulţumit de modul cum a fost deszăpezit oraşul. Este vorba de Ion Fugaru şi Leonida Belgher, doi politicieni care îl apără în multe ieşiri publice pe primar. Culmea este că inclusiv cei doi şi chiar Marcel Romanescu s-au arătat nemulţumiţi de modul în care a fost făcut deszăpezirea.

Diferenţa este aceea că Toader Pasti a punctat corect faptul că primarul este responsabil, în timp ce Belgher şi Fugaru au încercat să mute vina doar pe societatea primăriei, Edilitara, şi pe subcontractorii acesteia. „În capul trebii e un om care răspunde, primarul este acela. Trebuia făcute comandamente, trebuia să ştie cu cine au făcut contractele”, a spus Toader Pasti.

Consilierul a precizat că  a avut în mână „acte de o gravitate incredibilă” despre „aceşti indivizi” cărora nu le pronunţă numele, dar că nu s-a dus la organele abilitate. „Le-am rupt, le-am aruncat la coşul de gunoi, pentru că eu nu sunt ca ei”, a spus acesta. Toader Pasti a dat de înţeles că este vorba de personaje din anturajul primarului. (A.A.)

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: