Patinoarul din Rovinari, funcţional începând de astăzi

Zi de bucurie pentru copiii din Rovinari şi nu numai. Autorităţile locale din Rovinari au decis ca, începând de astăzi, patinoarul sintetic din oraş să fie deschis publicului. Intrarea este liberă, dar cei care nu au patine trebuie să plătească 1 leu pe oră pentru închirierea unei perechi.

Primăria şi Consiliul Local din Rovinari au deschis astăzi singurul patinoar din Gorj. La fel ca şi în anii precedenţi, intrarea va fi liberă iar preţul plătit pentru închirierea patinelor este unul mai mult modic. „Începând de joi, patinoarul oraşului îşi deschide porţile pentru copiii oraşului şi nu numai. S-au făcut ultimele pregătiri, patinele au fost ascuţite. Preţul este mai mult simbolic, pentru că ne dorim ca mini vacanţa pe care o au copiii să şi-o petreacă pe patinoar şi nu în casă în faţa calculatorului sau în alte locuri care nu sunt bune. Va funcţiona de la ora 10 până seara. Este şi luminat”, a spus Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari.  

Patinoarul se află în administrarea societăţii Apă Canal Salubritate şi va fi deschis atâta timp cât vor exista doritori. Are circa 400 metri pătraţi şi dispune de 70 de perechi de patine, de diferite mărimi. Este al cincilea an în care funcţionează patinoarul sintetic de la Rovinari. În sezonul estival, patinoarul este utilizat ca platformă pentru competiţii sportive, precum cele de volei.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: