Patron bun de plată. A lăsat gravide trei angajate!

Un patron din Italia a lăsat însărcinate trei dintre angajatele sale în decurs de numai zece luni, iar acum este dat în judecată pentru a plăti pensiile alimentare.

Una dintre femei a născut în ianuarie, iar ulterior a fost abandonată. Primul proces pentru stabilirea paternității va avea loc în luna septembrie a acestui an, la Tribunalul din Cassino, provincia Frosinone (Lazio) informează Il Messaggero.

Cei doi s-au cunoscut în februarie 2022, s-au mutat împreună și s-a angajat la firma lui. Femeia susține că bărbatul a început să se comporte ciudat câteva luni mai târziu, drept urmare s-au despărțit. Inițial, bărbatul a declarat că va contribui la cheltuielile sarcinii și copilului, dar ulterior și-a schimbat decizia și a cerut un test ADN, la care nici măcar nu s-a prezentat.

În plus, Marco a început noi relații amoroase și a lăsat însărcinate alte două fete care lucrau pentru el.

„Fiica mea a fost prima victimă a acestui bărbat, ea are norocul însă că are o mamă care îi va oferi tot sprijinul necesar. Sper că va fi la fel și pentru celelalte fete, pentru al doilea și al treilea copil, iar el să plătească pensie alimentară”, a declarat bunica primului copil născut.

„Fiți atente, nu vă lăsați înșelate. Nu este corect ca un angajator să se comporte astfel, fără să arate nici măcar o urmă de etică profesională”, a declarat și mama primei fete care a încept o relație cu el.

Vizualizări: 6,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: