Patronul Mihai Rotaru a anunţat oficial noul antrenor principal al Craiovei

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, l-a anunţat pe Corneliu Papură ca nou antrenor principal al oltenilor. Universitatea Craiova a emis luni un comunicat oficial în care face precizări legate de situația de la club şi de noul antrenor principal.

În mesajul semnat de patronul Mihai Rotaru, se acuză faptul că presa este de vină pentru situația tensionată din cadrul echipei. „Este adevărat că niciodată nu s-a întâmplat ca după despărțirea de un antrenor să existe atâta vrajbă între noi toți, atâtea și atâtea reproșuri. Din păcate, presa a avut un rol important în a întreține această stare de lucruri”, au scris cei de la Craiova în comunicatul clubului, anunţând oficial că Papură este noul antrenor principal: „Astăzi, ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcția de antrenor principal. La calitățile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obținute. Pentru că domnul Papură a reușit în aceea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum și o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menținută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziție a clasamentului”.

În concluzie, după plecarea lui Pițurcă, tehnician va rămâne Corneliu Papură, cel care a fost secund în mandatul fostului selecționer. Corneliu Papură, care a mai fost principalul Craiovei în perioada aprilie - august 2019, va avea și ajutoare. Acesta i-a convins pe Dragoș Bon, care a ocupat aceeași poziție în staff-ul formației lui Adrian Mititelu, în urmă cu mai mulți ani, și Gheorghe Ciurea, componentul echipei din Craiova care câștiga ultimul titlu în Liga 1, acum 29 de ani.

Vizualizări: 1,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: