S-a reunit Pandurii, 23 de jucători la primul antrenament

Abandonată de toţi membrii fondatori şi de autorităţile locale, echipa de fotbal a oraşului Târgu Jiu s-a reunit şi abordează partea a doua a acestui sezon cu forţe proaspete. Antrenorul Călin Cojocaru a avut la reunire 23 de fotbalişti, printre care foarte mulţi juniori, dar şi jucătorii împrumutaţi de la FCSB, Rapid şi Academica Clinceni.  

Pandurii Târgu Jiu a început de luni pregătirea pentru partea a doua a acestui sezon, cel mai dificil de până acum pentru echipa gorjeană. Aflată pe ultimul loc din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu trece prin momente foarte dificile, dar continuă lupta pentru evitarea retrogradării.

Antrenorul Călin Cojocaru a avut la reunirea programată luni după-amiază un număr de 23 de jucători, trei dintre aceştia fiind portari. Pentru a completa lotul, tehnicianul a apelat la jucători aduşi sub formă de împrumut de la FCSB, Rapid şi Academica Clinceni.

Aurel Pirciu, Matei Babaua, Alexandru Achiriloaei, Alexandru Catrici, Cristian Ştefan şi Cătălin Iovicin sunt doar o parte dintre noutăţile din lot de la reunire, alături de aceştia fiind prezenţi şi un sârb şi un egiptean, jucători aflaţi în probe. ”Am împrumutat mai mulţi jucători, în special fotbalişti tineri, fiindcă Pandurii nu poate transfera jucători cu experienţă, până nu se va clarifica situaţia financiară”, a explicat antrenorul Călin Cojocaru aducerea jucătorilor tineri cu care a completat lotul, majoritatea fiind jucători sub 20 de ani.

Dintre jucătorii experimentaţi care au încheiat anul 2019 la Pandurii au lipsit Mihai şi Cătălin Cotolan, Robert Bratu şi Gabriel Oiţă, jucători care au primit acordul clubului pentru a căuta alte echipe.

Nu au lipsit de la reunire nici juniorii care au debutat la Pandurii ori s-au pregătit cu echipa şi la finalul anului 2019,  Peia, Cornicioiu, Cuţitoiu, Filip şi Gheorghe. 

Au anunţat de asemenea că vor fi prezenţi în următoarele zile, fiind învoiţi, jucătorii Patrick Popescu, Daniel Ciobanu, Lu Yuefeng şi Kazuki Takahashi.

Galerie foto





Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: