Patru echipe de fotbal fete, calificate la faza judeţeană

În acest week-end a avut loc faza pe municipiu la fotbal feminin pentru echipele de fete de gimnaziu. Echipele de fotbal fete înscrise în competiţie au concurat pentru calificarea la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar care a fost obţinută de patru echipe.

Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Fotbal pentru fete de gimnaziu a programat în week-end etapa pe Municipiul Târgu Jiu. Sâmbătă, 18 ianuarie, s-au disputat meciurile etapei municipale care a reunit la start doar echipe de la  cinci unități de învățământ din Târgu Jiu.

În urma rezultatelor înregistrate pe teren, pentru faza județeană au obținut calificarea următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu”, echipă pregătită de profesor Ionuț Mălăescu,  Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, echipă pregătită de profesor Ion Piluță, Școala Gimnazială ”Gheorghe Tătărăscu”, echipă  pregătită de profesorii Camelia Cernăianu și Aurel Chelea și Școala Gimnazială ”Voievod Litovoi”, echipă pregătită de profesorul Dan Nițu.

În  urmă cu un an, elevele de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu au reușit performanța de a se califica la faza națională, după ce s-au clasat pe primul loc la Olimpiada Județeană a Sportului Școlar la fotbal feminin.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: