CSM Târgu Jiu a pierdut greu în faţa liderului Grupei B

Echipa de baschet masculin din Târgu Jiu a făcut o figură frumoasă la ultimul meci din prima fază a campionatului Ligii Naţionale. Echipa CSM a întâlnit, în deplasare, liderul Grupei Valorice B, CSO Voluntari, care s-a impus destul de greu în meciul contra gorjenilor, scor  95–90.

CSM Târgu Jiu a pierdut ultima partidă care conta pentru prima fază a Ligii Naţionale de baschet masculin, din Grupa Valorică B, dar a încheiat această parte a competiţiei în obiectivul stabilit. Gazdele de la CSO Voluntari s-au impus cu scorul de 95-90 în meciul din etapa a 14-a a sezonului regulat.

Nici la acest meci antrenorul Claudiu Alionescu nu s-a putut baza pe unii dintre cei mai buni jucători, sârbii Djurasevic şi Andrejevic, dar nici pe Berculescu. Chiar şi în aceste condiţii echipa de baschet din Târgu Jiu a fost aproape de o surpriză pe terenul liderului, după ce a câştigat ultimele două sferturi.

Prima repriză a fost dominată de gazde care au condus la pauză cu scorul de 56-43, pe  sferturi 27- 22, 29-21, dar în repriza a doua jucătorii lui Claudiu Alionescu au revenit în joc şi au fost mult mai agresivi pe faza defensivă. Cu toate că CSM Târgu Jiu s-a impus în ultimele două sferturi, scor 20- 22 şi 19-25.

Din păcate diferenţa de scor la care echipa lui Alionescu a câştigat repriza a doua nu a fost suficient de mare pentru o victorie în faţa liderului.

Noua achiziţie a CSM Târgu Jiu pare să se fi acomodat rapid, Darien McClain reuşind 26 de puncte în acest meci, fiind urmat de Alin Borşa cu 25 de puncte. Următorii marcatori au fost Andrei Gheorghe, care şi-a trecut în cont 14 puncte, şi Andrei Roşu cu 9 puncte.

Deşi la prima participare în competiţie, gorjenii sunt, la finalul sezonului regulat, pe locul şase în clasament, reuşind să acumuleze 18 puncte din cele 14 meciuri disputate.

Ultimele clasate din Grupa valorică B sunt CSM Miercurea Ciuc şi CSM Sighetu Marmaţiei.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: