Pandurii şi-a testat noutăţile din lot cu Vulturii Fărcăşeşti

Pandurii Târgu Jiu a susţinut sâmbătă, pe sinteticul de la baza de antrenament, primul meci de verificare din acest an. Antrenorul Călin Cojocaru şi-a testat cu această ocazie numeroasele noutăţi din lot în compania unei ambiţioase echipe de la Liga 4, Vulturii Fărcăşeşti.

Scorul amicalului a fost egal, 1-1, echipa din Fărcăşeşti fiind una dintre pretendentele la promovare dar şi o formaţie foarte activă în campionatele de minifotbal, fiind în activitate şi pe parcursul iernii, când restul jucătorilor au avut vacanţă.

Colegii fostului pandur Bobi Trofin, acum antrenor – jucător la Vulturii Fărcăşeşti, nu le-au făcut viaţa uşoară tinerilor aflaţi majoritatea în probe acum la noua echipă Pandurii, pentru că din lotul care încheia anul trecut nu s-au regăsit în primul unsprezece decât cinci jucători, dacă includem aici şi tinerii juniori care abia au debutat la prima echipă Cuţitoiu şi Peia.Practic dintre veterani s-au mai aflat pe teren doar căpitanul Trancă, Vasilescu şi Dinu - Ivănescu.


Cei de la  Pandurii i-au adus şi un omagiu lui „Tataie”, suporterul decedat vineri,  înaintea începerii partidei jucătorii celor două echipe şi spectatorii ţinând  un moment de reculegere în memoria celui mai vârstic şi devotat suporter al  echipei  din Târgu Jiu, Valeriu Andronache, cei de la Pandurii renunţând la clasicul echipament alb-albastru şi evoluând în tricouri negre la acest meci.

Antrenorul  Călin Cojocaru a dorit să testeze numeroşii jucători veniţi în probe, aşa că a trims  pe teren toată garnitura disponibilă.

Pandurii Târgu Jiu a început meciul în următoarea formulă: Alexandru Achiriloaiei – Alexandru Cuţitoiu, Alexandru Catrici,Matei Babaua, Alexandru Vasilescu, Kazuki Takahashi, Alexandru Dinu-Ivănescu, Alexandru Trancă (cpt.), Aurel Pirciu, Horaţiu Peia, Alexandru Bodea. Scorul a fost deschis de tânărul junior Peia, în minutul 33, jucător care a debutat la finalul anului trecut la Pandurii, la pauză scorul fiind 1-0, a informat Pandurii pe site-ul oficial. În partea a doua a meciului antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren mai mulţi jucători aflaţi în probe dar şi tineri juniori de la Pandurii, rămânând timp de 90 de minute pe teren doar Catrici şi Babaua.

În repriza a doua a jocului au mai evoluat pentru Pandurii: Cătălin Iovicin, Albert Cornicioiu, Adrian Tănăsoiu, Daniel Unguru, Pape, Nikola Sepa, Lică Mândrean, Gheorghe Leonard, Iulian Ştefan, Mihai Mehedinţeanu şi Alberto Negreţ.

În partea a doua a meciului echipa oaspete, Vulturii Fărcăşeşti, a reuşit să egaleze, prin golul marcat de Daniel Miroiu, în minutul 78. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după acest prim test antrenorul Călin Cojocaru anunţând că va renunţa la unii dintre jucătorii pe care i-a testat în acest prim meci de verificare.

Galerie foto





Vizualizări: 1,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: