Handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au impus clar la Târgoviște

Imediat după ce au jucat în Cupa României cu SCM Craiova, handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Târgovişte pentru primul meci al acestui an din campionatul Diviziei A. Gorjencele s-au impus sâmbătă în meciul disputat în compania echipei CS Universitar Târgovişte cu scorul de 26-17.

În acest week-end au fost programate primele meciuri oficiale din acest an din campionatul Diviziei A la handbal feminin, acolo unde activează şi echipa de senioare a CSM Târgu Jiu. În primul meci din cel de-al doilea tur-retur al campionatului din Seria C, CSM Târgu Jiu a învins în deplasare CSU Târgovişte, scor 26-17, la pauză 14-9. După ce au pierdut greu meciul din Cupa României cu echipa din Bănie, elevele lui Liviu Andrieş au reuşit să se  impună lejer în faţa  echipei din Târgovişte.

“Trebuie să vedem și partea pozitivă a acestei confruntări cu Craiova. Am învățat lucruri bune după acest meci și trebuie să le transpunem în jocurile din campionat”, spunea după meciul din  cupă antrenorul Liviu Andrieș, iar fetele s-au conformat şi au reuşit să câştige lejer meciul cu formaţia din Târgovişte, fiind singura echipă care s-a impus în deplasare în această etapă a 11-a, prima din noul an. Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Bianca Stanca, cu 8 goluri marcate, urmată de Ana Maria Diaconescu, cu 5 goluri şi Georgiana Predoi cu 4 goluri marcate.

În urma acestei  victorii CSM Târgu Jiu îşi consolidează poziţia a treia din clasament pe care cu greu o mai poate pierde în acest sezon. Echipele din Mioveni şi Ploieşti au obţinut şi acestea victorii în etapa a 11-a, în care au evoluat pe teren propriu, şi se menţin pe locurile 1 şi 2 ale clasamentului Seriei C, la trei şi, respectiv, şase puncte de CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: