Patru hoţi de acumulatori auto, reţinuţi

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut patru suspecţi cu vârste cuprinse între 17 şi 33 ani, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi tăinuire.

În fapt, în perioada 04-15.04.2013, persoane necunoscute au comis mai multe furturi de acumulatori auto de pe autocamioane parcate pe raza municipiului Tg-Jiu,

Urmare a investigaţiilor efectuate, la data de 17 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au  identificat pe numiţii V.I., 24 ani, C.C.B., 19 ani, D.C.I., 18 ani şi P.N., 17 ani, toţi din Tg-Jiu, suspecţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat menţionate.

Pe parcursul investigaţiilor a rezultat faptul că, suspecţii, prin escaladare au sustras 10 acumulatori auto de la 5 autovehicule de mare tonaj, pe care, ulterior, în baza unei întelegeri prealabile, le-au valorificat lui P.I., de 30 ani, din Tg-Jiu. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de peste de 14.000 lei, fiind parţial recuperat.

În baza probatoriului administrat, faţă de cei cinci suspecţi s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracţiunea de furt calificat şi tăinuire.

În cursul acestei zile cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunerea de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: