Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru pe loc pentru un post în spital

Spitalul Judeţean Târgu Jiu va organiza concursuri pentru ocuparea a zece posturi, începând cu data de 14 februarie. Este vorba despre două posturi de îngrijitoare, două posturi de infirmieri şi şase posturi de asistenţi. Pentru acestea posturi s-au înscris 40 de persoane. „Pe data de 14 februarie avem stabilit concursul pentru postul de îngrijitor Anatomie patologică, la care s-au înscris opt candidaţi. Tot în aceeaşi zi va avea loc şi un concurs pentru postul de îngrijitor Ginecologie, pentru care s-au înscris opt candidaţi. Pe data de 18 februarie organizăm concursul pentru două posturi de infirmieri, secţia ATI 1, pentru care s-au depus două dosare, şi un post de infirmier Obstetrică, pentru care s-a depus un dosar. Pe data de 20 februarie e concursul pentru postul de asistent medical principal laborator analize medicale, pentru care s-a depus un dosar, şi pentru un post de asistent medical balneo-fizio-terapie, pentru care s-au depus două dosare”, a declarat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Concursurile vor continua până pe data de 1 martie. „Pe data de 25 februarie se organizează concursul pentru un post de asistent medical Neonatologie, pentru care s-au depus cinci dosare, şi pentru un post de asistent medical Ginecologie, pentru care s-au depus nouă dosare. Pe data de 27 februarie e concursul pentru postul de asistent medical şef  Urologie, pentru care s-au înscris doi candidaţi, iar pe 1 martie pentru postul temporar de asistent medical principal secţia ATI 2, pentru acesta fiind depus un singur dosar”, a mai menţionat Narcis Mărgineanu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: