Patru posturi vacante la o instituție din Gorj

Angajări pe perioadă determinată la o instituție de stat din Gorj. Direcţia Judeţeană de Statistică Gorj are nevoie de patru experți, în vederea efectuării activităților privind Recensământul General Agricol.

Concret, sunt trei posturi de expert IA, pentru care este nevoie de cel puțin șapte ani vechime, și un post de expert I, care necesită minimum 5 ani vechime.

Cine vrea să aplice pentru aceste posturi trebuie să aibă o diplomă universitară în domeniul științe sociale, științe inginerești, matematică sau științele naturii.

În plus, candidații trebuie să cunoască reglementările naționale și internaționale în domeniul statisticii agriculturii, să aibă abilități de operare PC desktop și tablete și disponibilitate de a se deplasa pe teren.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 25 septembrie, ora 14.00. Proba scrisă a fost stabilită pentru 5 octombrie, iar interviul pe 8 octombrie.

Recensământul agricol general se va efectua la nivel naţional, în toate unităţile administrativ-teritoriale din România, în perioada 1 februarie – 30 aprilie 2021.

Vizualizări: 3,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: