Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru proiecte ale PMP, prinse în buget la Târgu Jiu

Cei doi consilieri locali ai PMP de la Târgu Jiu, Daniela Grădinaru și Andrei Udriștoiu, au reușit să convingă aleșii locali să prindă în buget patru propuneri ale lor.

Prima vizează amplasarea a trei panouri led în Parcul Central, cu informații despre operele lui Brâncuși, iar a doua realizarea unui pasaj subteran în zona parc central și parcare piața Centrală.

Un al treilea proiect se referă la forarea a două puțuri de mare adâncime în zona Iezureni, cuplate cu un rezervor de mare capacitate pentru a substitui lipsa apei din oraș în timp de secetă.

Un al patrulea proiect se referă la o parcare supraterana în zona Super2000 și complex Rodna.
“Mulțumim pe aceasta cale consilierilor locali care au fost de acord cu aceste proiecte și, nu în ultimul rând, primarului Municipiului Tg Jiu pentru înțelegere”, a transmis președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu. (A.A.)

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: