Primar liberal: Sunt compatibil cu liderii PSD

Primarul liberal din comuna gorjeană Bălești anunță că ia în calcul o candidatură din partea PSD la alegerile din vară. Mădălin Ungureanu a spus că este compatibil cu liderii social-democrați din Gorj. Liberalii spun la rândul lor că i-au găsit deja înlocuitor.

Mădălin Ungureanu a confirmat miercuri la Radio Infinit că este o probabilitate mare să își schimbe culoarea politică. “Am avut discuții cu conducerea Partidului Social Democrat și nu ascund acest aspect. Mă refer la domnul președinte Weber și la domnul președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu”, a spus Mădălin Ungureanu, precizând că ia în calcul o candidatură din partea PSD. “Cei doi m-au sprijinit de fiecare dată în implementarea tuturor lucrărilor din localitate, am vorbit cu localnicii, mi-au spus să fac ce este mai bine pentru comunitate”, a mai spus primarul din Bălești, precizând că este compatibil cu cei din conducerea PSD Gorj.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte al PNL Gorj, a spus că partidul are deja alte variante. “E treaba lui, noi avem oameni, avem organizație la Bălești, avem doi tineri care vor să candideze, vom face o cercetare sociologică și vom veni cu un tânăr care să candideze la Primăria Bălești”, a spus Grivei la postul de radio, unde a precizat că în cel mult o săptămână va anunța candidatul.

Principala bătălie electorală între PSD și PNL se dă pentru conducerea Consiliului Județean Gorj, ambele partide vânând primari de la alte formațiuni, pentru a-și maximiza șansele. (A.A.)

Vizualizări: 3,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: