Liberalul Chivu, șocat că Vîlceanu i-a cerut să nu candideze

Scandal politic la Rovinari, acolo unde liderul local al PNL, Laurențiu Chivu, s-a prins că nu va fi susținut în vară pentru o candidatură la funcția de primar. Asta după trei ani și jumătate în care a fost în permanent scandal cu primarul Robert Filip, de la ALDE.

Chivu susține că a fost dus de președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, în biroul lui Filip, pentru a-l asigura pe acesta din urmă că nu va candida. “Domnul președinte a reușit performanța să mă aducă la aceeași masă cu Robert Filip și să îmi propună dacă accept să nu mai candidez împotriva domnului Robert Filip și să îmi ofere o funcție de administrator public”, a spus Chivu la Gorj TV. “Mi se pare o tâmpenie, o idioțenie, adică muncim patru ani, facem 108 proiecte de hotărâre, niciunul aprobat”, a mai spus Chivu, care a povestit că Vîlceanu l-a invitat la o cafea, dar l-a dus la primărie, în biroul lui Filip.

Robert Filip este de câteva săptămâni președintele ALDE Gorj, nefiind clar ce anume l-ar determina pe Vîlceanu să susțină un om din afara partidului lui. Deputatul liberal l-a taxat pe Chivu pentru declarațiile făcute. “Orice negociere aș face eu, trebuie să treacă prin votul BPJ. (...) Comunicarea în partid nu se face prin scrisori deschise, prin acuzații și cereri de demisie. Eu nu am făcut lucrul ăsta niciodată și aș fi avut foarte multe motive să o fac și cu el, și cu alții. Partidul își construiește strategia și își stabilește candidații pentru alegerile locale. Domnul Chivu, dacă vrea să candideze din partea PNL, și-a găsit un moment foarte prost să facă asemnea gest”, a spus Vîlceanu la Radio Târgu Jiu.

Laurențiu Chivu are intenția să îl informeze pe președintele PNL, Ludovic Orban, cu privire la situația de la Rovinari. Acesta îi amintește lui Vîlceanu că PNL a fost la ultimele alegeri pe primul loc la Rovinari, în timp ce la nivel de județ deputatul a scos partidul pe locul al doilea. (A.A.)

Vizualizări: 3,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: