Patru societăţi comerciale, prădate de hoţi

Trei tineri printre care şi un minor, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, au ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Aceştia au furat telefoane mobile, aparatură electronică, bijuterii şi alte lucruri, evaluate la peste 23.000 de lei.

Din probatoriul administrat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că în perioada 22 iulie – 30 august la Poliţia Municipală au fost înregistrate 7 dosare penale având ca obiect furturi din locuinţe şi societăţi comerciale amplasate pe raza municipiului. Din cercetări a reieşit că suspecţii au pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în trei locuinţe şi patru societăţi comerciale, iar de aici au sustras bani, telefoane mobile, aparatură electronică, bijuterii din aur şi argint, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de aproximativ 23.200 lei. În urma investigaţiilor au fost identificaţi un rovinărean de 19 ani şi doi târgujieni de 16 respectiv 23 de ani. Aceiaşi suspecţi sunt cercetaţi şi de poliţiştii din oraşul Târgu-Cărbuneşti pentru mai multe infracţiuni de furt din societăţi comerciale, de unde au sustras băuturi alcoolice, ţigări şi alte bunuri, şi au mai avut alte trei tentative de a intra prin efracţie în spaţiile unor societăţi comerciale de pe raza localităţii.

Oamenii legii au recuperat aproximativ 80 % din bunurile sustrase, constând în telefoane mobile, aparatură electronică şi bijuterii. Poliţiştii au emis pe numele celor trei mandate de arestare preventivă şi ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: