Patru tineri, daţi pe mâna poliţiştilor de o minoră

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a 4 tineri, suspectaţi de furturi din locuinţe.

La data de 19.11.2010, orele 17:43, Poliţia Municipiului Tg-Jiu era sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o minoră de 15 ani, din municipiu, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, între orele 12:00–17:00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa tatălui său iar de aici au sustras aparatură electronică şi electrocasnice, în valoare de 7.000 lei.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt: Gabriel C.F., de 19 ani, Ion C., de 18 ani, ambii din Tg-Jiu, judeţul Gorj şi Vasile B.L., de 18 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj.

La data de 29.11.2010, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu.

Continuând investigaţiile în acest caz, poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de 90%. De asemenea, poliţiştii au dispus reţinerea celor trei suspecţi pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 30.11.2010, să îi prezinte cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: