Patru tineri reţinuţi pentru că au spart un magazin

Patru tineri din Târgu Cărbuneşti au pătruns prin efracţie într-un magazin pentru a sustrage bunuri, iar acest lucru le-a adus foarte penale înainte de sărbători. Administratorul magazinului din Bustuchin a reclamat la poliţie că pe timpul nopţii, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie şi au furat produse cosmetice, ţigări şi cafea.

Pe parcursul cercetărilor s-a constatat că, în noaptea de 15 spre 16 decembrie, suspecţii au smuls grilajul de la una din ferestre, au pătruns în interior, au sustras bunurile menţionate de partea vătămată, însă, fiind surprinşi de către doi trecători, au fugit, abandonând bunurile. Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt R.I.M., de 18 ani, din comuna Roşia de Amaradia, N.A.E., de 18 ani, din comuna Bustuchin, R.F.L., de 19 ani, din comuna Roşia de Amaradia şi V.D.E., de 35 ani, din municipiul Târgu-Jiu.Din probatoriul administrat, s-a constatat că suspecţii  s-au deplasat în comuna Bustuchin, cu un autoturism condus de către V.D.E. În timp ce acesta şi R.I.M. aşteptau în autoturism, suspecţii N.A.E. şi R.F.L. au pătruns prin efracţie în magazin şi au pus bunurile în două plase. Dându-şi seama că au fost observaţi, au abandonat bunurile şi au fugit de la faţa locului“, potrivit notei de presă a poliţiei.

Poliţiştii au emis pe numele suspecţilor ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, N.A.E. şi R.F.L. fiind învinuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat, iar V.D.E. şi R.I.M., de infracţiunea de complicitate la furt calificat. Cei patru suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

MANDAT

Sâmbătă, 17 decembrie a.c., poliţiştii i-au prezentat pe cei patru, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Cărbuneşti. Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului N.A.E., mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Faţă de ceilalţi trei suspecţi a fost dispusă măsura preventivă de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: