Rulotă scufundată în Balta Ciobanului

O rulotă a fost înghiţită de ape sâmbătă, în localitatea Drăguţeşti. Rulota a luat-o la vale şi a ajuns în lacul Balta Ciobanului, format într-o fostă carieră minieră. Un vânător din zonă a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut şi o persoană care cerea ajutor. Echipajele ISU au reuşit să scoată rulota după mai multe ore, dar aceasta era goală.

Mai multe ambulanţe şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns sâmbătă la Balta Ciobanului. Rulota abia se mai vedea. Scoaterea acesteia la mal a fost foarte dificilă, pentru că se îndepărtase la peste 30 de metri de mal. Autorităţile aveau semnale că mai multe persoane ar fi în pericol, dar nu s-a găsit nicio victimă.

Rulota nu părea locuită

După intervenţii care au durat câteva ore, echipajele ISU au reuşit să scoată rulota la mal. Prima constatare a autorităţilor a fost aceea că autovehiculul este înmatriculat în străinătate. După o verificare amănunţită a reieşit că rulota nu părea locuită, înăuntru nefiind găsite haine, mâncare sau alte lucruri care să indice prezenţa unor persoane. În ciuda căutărilor, nu au fost găsite victime, nici în viaţă, nici decedate.

Autorităţile fac în continuare verificări pentru a afla cui aparţine rulota şi cum a ajuns aceasta în apele din Balta Ciobanului.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: