Târgu Jiu: Zeci de cupluri sărbătoresc Nunta de Aur

Un număr de 62 de cupluri din Târgu Jiu își vor reînnoi jurămintele joi, 21 februarie, în cadrul evenimentului Nunta de Aur. Este vorba de târgujienii care anul acesta împlinesc 50 de ani de la căsătorie și pentru care municipalitatea va organiza o petrecere.

Manifestările închinate cuplurilor longevive din Târgu Jiu vor debuta, la ora 12:00, cu o slujbă religioasă ce va avea loc la Catedrala ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Slujba va fi urmată de o masă festivă, ce va avea loc la un restaurant de pe Insuliţa Jiului, de la ora 14:00. Și anul acesta, primarul Marcel Romanescu și soţia sa vor fi nași pentru cuplurile care sărbătoresc Nunta de Aur.

Înscrieri se vor putea face inclusiv joi. ”Sunt peste 60 de cupluri la momentul acesta. Mai putem să primim, putem să ne ducem până la maximum 100 de cupluri pentru evenimentul de joi, dar nu cred că se vor mai depune mai mult de două cereri”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Aproape 70.000 lei au fost alocaţi anul acesta de administraţia locală pentru sărbătorirea cuplurilor longevive. Suma va fi utilizată pentru acordarea de premii și pentru organizarea petrecerii. 500 de lei va primi fiecare cuplu care a împlinit sau împlineşte anul acesta 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. De asemenea, vârstnicii vor primi diplome și flori.

Vizualizări: 1,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: