Paul Anton, cotat la două milioane de euro, dat cu 500 de mii

Pandurul Paul Anton, evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro, ar putea fi vândut la Steaua cu 500.000 de euro. Într-un interviu publicat de prosport.ro, Anton spune că deocamdată sunt zvonuri, dar că ar fi pregătit să joace în Ghencea. În acelaşi timp, antrenorul de la Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, spune că ar fi bine ca Anton să mai rămână o vreme la Târgu Jiu.

Paul Anton ar putea ajunge în Ghencea, iar presa sportivă scrie că Pandurii ar fi cerut Stelei 500.000 de euro, puţin, dacă judecăm după faptul că jucătorul este cotat la aproape două milioane de euro. Anton a jucat în 29 de partide pentru Pandurii în sezonul recent încheiat, marcând două goluri.

„Zvonul“, comentat de Anton şi Grigoraş

Paul Anton a făcut o descriere a sa, într-un interviu publicat de Prosport.
„Nu mă văd doar un mijlocaş defensiv care bagă alunecări şi dă pase de doi metri, am capacitatea de a dribla şi viziunea necesară să dau o pasă mai complicată. Pot să joc pe orice poziţie în centrul terenului“. El a mai spus că idolul lui este Pirlo. „Întotdeauna mi-a plăcut Pirlo pentru viziunea pe care o are în joc şi rafinamentul său tehnic. Este un mijlocaş de genul lui Lucian Sânmărtean. Şi Steven Gerrard este un jucător pe care îl apreciez“. Cât despre posibilitatea de la pleca la Steaua, Paul Anton spune că sunt zvonuri.  „Din ce ştiu eu sunt doar zvonuri. Acum mă gândesc doar la Pandurii Târgu Jiu şi la ultimele 7-8 zile de vacanţă“.

Anton comentează zvonul şi spune că, deşi l-ar înlocui pe Mihai Pintilii, ar putea face faţă. „Nu ar fi nicio presiune, pentru că şi pasul de la Bistriţa la Pandurii a fost unul important şi am făcut faţă. Pintilii este un jucător extraordinar. Am avut ocazia să mă antrenez cu el la echipa naţională şi pot spune că îmi place seriozitatea lui. Este un jucător model pentru toţi tinerii fotbalişti din România, eu îl apreciez foarte mult“, a declarat Paul Anton. Fotbalistul mai are contract cu Pandurii până în 2016. Antrenorul Pandurii, Petre Grigoraş, spune că nu s-ar opune unui transfer al lui Paul Anton la Steaua, dar ar prefera să mai rămână un an în echipa sa. ”Paul Anton nu este la prima tentativă de a fi luat de cineva. Părerea mea ar fi aceea că el ar trebui să mai rămână un an la Pandurii şi să joace meci de meci. Este un jucător de perspectivă şi pentru echipa naţională, pentru că are reale calităţi. Este un jucător tânăr, are timp să meargă şi la Steaua”, a spus Girgoraş.

CONTRACT

Steaua a încasat 2,4 milioane de euro de la Al Hilal pentru Mihai Pintilii. Echipa din Ghencea nu va rămâne însă cu toţi banii: 600.000 de euro vor fi redirecţionaţi spre Pandurii, care şi-a păstrat o "coadă" în contract. 

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: