Pauza le prinde bine. De luni revin accidentaţii!

Pentru panduri, pauza din campionat a venit la fix. Pustai speră să-i recupereze până la ora meciului cu Steaua pe Stanca, Erico, Mamele, Paulinho sau Rubio.

Pandurii au în acest moment o listă lungă de indisponibili. Predescu şi Matulevicius vor reveni abia la primăvară, Alex dos Santos undeva spre finalul lunii în timp ce restul răniţilor ar putea juca chiar contra Stelei.

Au misiune să-şi recupereze răniţii

Pandurii au resimţit din plin lupta pe 3 fronturi dusă în această toamnă. Tot mai mulţi jucători au căzut pradă accidentărilor, numai după meciul cu Fiorentina declarând forfait Stanca, Erico şi Mamele. Alex dos Santos s-a rupt şi el în meciul cu Viitorul Constanţa aşa că infirmeria gorjenilor e plină acum. Elevii lui Pustai revin de azi la antrenamente după o pauză de 2 zile, dar antrenorul nu va avea mulţi jucători la dispoziţie. Veştile cu adevărat bune ar putea veni de luni încolo însă, în săptămâna meciului cu Steaua. „Cred că ne prinde bine pauza, avem jucători accidentaţi, obosiţi, e normal pe undeva după efortul în ultima perioadă. Alex dos Santos are entorsă, cred că stă undeva la 3 săptămâni. Pentru jocul cu Steaua sper ca tehnicianul Cristi Pustai să-i poată avea la dispoziţie pe Stanca, Erico şi Mamele în timp ce lui Christou îi va expira suspendarea. Sperăm să putem alinia un 11 valoros care să dea piept cu campioana României şi să obţină cele 3 puncte, foarte importante pentru noi în economia finalului de stagiune”, spune Pîrvulescu. Stanca, Erico şi Mamele au suferit leziuni musculare, dar au şanse mari să revină până la partida cu Steaua, programată pe 23 noiembrie.

„Paulinho cred că de săptămâna viitoare se va pregăti alături de colegii lui, la fel şi Rubio. Sper ca de luni, Pustai să aibă la antrenamente 4-5 dintre jucătorii accidentaţi. Contează foarte mult orice jucător, mai ales când eşti angrenat pe 3 fronturi.”   Eugen Pîrvulescu

5 – dintre cei 8 jucători accidentaţi ai pandurilor ar putea reveni la antrenamente de săptămâna viitoare

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: