Pavel: Politica nu mă ajută în acest moment

Primarul din Peştişani Florin Pavel şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Poliţiei după ce Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor gorjeni şi au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile. Imediat după aflarea verdictului, Pavel s-a prezentat la poliție însoțit de soția sa. Acesta susține că este nevinovat și va demonstra acest lucru.

Primarul s-a prezentat însoțit de soția sa la sediul IPJ, acolo unde a fost introdus în arest preventiv pentru 29 de zile. “Am rămas în Târgu Jiu să aștept soluția Curții de Apel. Am aflat-o și am venit la poliție. Nu pot să comentez soluţia instanței. O să fac tot ce pot ca să-mi demonstrez nevinovăția. Rămâne ca organele de cercetare să-și facă și ele datoria și eu mă voi apăra așa cum trebuie pentru că nu sunt vinovat. Asta e problema. Nu pot să-mi explic și nici nu pot să comentez acum de unde mi se trage. Sunt niște chestii de care sunt acuzat și pe care nu le-am făcut”, a declarat alesul local de la Peștișani. Acesta declară că va face toate demersurile pentru a nu sta cele 29 de zile în arest. „O să încerc să-mi demonstrez nevinovăția. O să facem din nou acțiune, pentru că o să uzăm de toate căile de atac care mai sunt. Am vorbit și cu avocata mea, este vorba de posibilitate de eliberare sub control judiciar. O să încercăm tot ce se poate....politica nu mă ajută cu nimic în acest moment. Asta e...vedem ce se poate face”, a mai declarat Pavel înainte de a se preda.

FlorinPavel este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, neglijență în serviciu și luare de mită.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: