PDL Gorj cere schimbarea comisiei pentru Poarta Sărutului

PDL solicită schimbarea preşedintelui comisiei de specialişti străini şi români care să evalueze lucrărilor efectuate la Poarta Sărutului acestei comisii, în speţă pe Radu Boroianu, justificând prin faptul că acesta s-a pronunţat deja cu privire la starea Porţii Sărutului.

Guvernul a aprobat recent componenţa unei comisii care să cerceteze modul de efectuare a lucrărilor ce au dus la îngălbenirea monumentului istoric. Comisia e formată din şase persoane, trei români şi trei străini, fiind condusă de secretarul de stat din Ministerul Culturii, Radu Boroianu. „În urma acestei decizii, noi, organizaţia judeţeană a PDL, am hotărât să facem o sesizare primului ministru, cu privire la faptul că preşedintele acestei comisii este domnul Radu Boroianu, secretar de stat în Ministerul Culturii, persoană care a fost prezentă cu ocazia sărbătoririi Căii Eroilor la Târgu Jiu, (...) care în discuţia de la Poarta Sărutului s-a pronunţat deja cu privire la faptul că nu există o problemă la Poarta Sărutului. Practic, domnul Boroianu, care trebuie să cerceteze ce s-a întâmplat la Poarta Sărutului s-a pronunţat deja şi din punctul nostru de vedere este o situaţie absolut ridicolă“, a declarat preşedintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu.

Şi Poliţia a deschis o anchetă, dar liderul PDL crede că cel mai probabil cercetarea poliţiştilor va fi închisă după ce Boroianu va spune că la Poarta Sărutului nu este nicio problemă. (M.B.)

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: