Pe cine ar alege Iordache să candideze la Primăria Târgu Jiu

Numele candidatului Partidului Social Democrat pentru Primăria Târgu Jiu este tot mai discutat în spațiul public. Fostul primar din Turceni, Ion Iordache, spune că în cazul în care apare un pretendent pentru funcția de edil mai bun decât cel anunțat, PSD ar trebui să se gândească. Declarația a fost făcută la Radio Infinit. Totul după ce au apărut informații cum că actualul candidat Ciprian Florescu ar putea fi înlocuit cu prefectul demisionar Cristinel Rujan.

Reporter: Ce părere aveți despre informațiile apărute în spațiul public, privind candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu?

Ion Iordache: La Târgu Jiu este desemnat un candidat, conform unor sondaje efectuate. Dacă va apărea un candidat care va veni cu un proiect mai bun pentru Târgu Jiu, ar trebui să ne gândim destul de serios la acest lucru. Nu ar trebui să fie niciun deranj pentru nimeni. Dacă acționăm cu bună credință pentru cetățeni și pentru partid, atunci ar trebui să alegem candidatul cel mai bun. Nu trebuie ales pe alte criterii. Am văzut că unul dintre colegi a plecat de supărare că nu a primit funcția pe care și-o dorea, fiind de mulți ani în partid. Trebuie să nu uite un lucru. Partidul nu este firma cuiva, este o entitate care este în slujba oamenilor și trebuie găsiți cei mai buni pentru a servi interesele comunităților.

Reporter: Târgu Jiul poate fi recâștigat de PSD?

Ion Iordache: Cu siguranță poate fi recâștigat și sunt multe lucruri de făcut. Cetățenii din Târgu Jiu au mari așteptări și văd ce se întâmplă în alte municipii reședință de județ. Nu există proiecte, nici măcar alea preluate la începutul mandatului nu sunt finalizate. Este deficit de performanță. Chiar dacă nu va fi PSD-ul cel care va da primarul în Târgu Jiu, va trebui să ne implicăm și să avem o altă abordare. Realizările și lucrurile de care trebuie să beneficieze Târgu Jiul nu prea se văd. Este o mare problemă. Eu cred că organizația care se reformează acum va veni cu soluții. Se lucrează la un proiect amplu pentru acest oraș și voi fi cel care va pune umărul.

Reporter: O să câștigați și Consiliul Județean?

Ion Iordache: Am convingerea că așa va fi. Ne interesează mai mult decât a câștiga să facem o organizație care să vină în sprijinul oamenilor.

Reporter: O să candidați la alegerile parlamentare?

Ion Iordache: În momentul în care voi constata că echipa din care fac parte își dorește acest lucru, voi candida acolo unde este nevoie de mine fără nici cea mai mică problemă.

Vizualizări: 8,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: