Număr record de echipe la Liga 5 Gorj

Campionatul județean Gorj va porni în noul sezon cu un număr mai mare de echipe. Dacă la Liga 4 a numărul de competitoare a crescut la 12, la Liga 5 și-au anunțat participarea un număr de 22 de echipe.

După ce pe perioada de pandemie numărul echipelor din campionatul județean Gorj s-a redus, acum situația începe să revină la normal. Deja la Liga 4 Gorj sunt înscrise 12 echipe, cu două mai mult ca în sezonul trecut, în timp ce la Liga 5 numărul de participante s-a dublat iar AJF Gorj a decis să fie organizate două serii. „La Liga 5, s-au înscris 22 de echipe, care vor fi împărțite în două serii, alături de echipele din sezonul trecut vor evolua din toamnă: Dumbrava Cîlnic, Pandurii Padeș 2019, CS Drăguțești, Știința Godinești, Bradul Polovragi, Triumful Borăscu, Viitorul Brănești, Viitorul Cătunele, Unirea Bolboși, precum și noile asociații sportive din Jupînești, Logrești și 7 Noiembrie Costești, care va juca la Aninoasa”, a anunțat asociația de fotbal județeană.

Cele 22 de echipe urmează să fie împărțite în două serii care vor juca după același sistem din Liga 5. Echipele nou apărute în acest sezon la Liga 5 sunt Dumbrava Cîlnic, Pandurii Padeș 2019, CS Drăguțești, Știința Godinești, Bradul Polovragi, Triumful Borăscu, Viitorul Brănești, Viitorul Cătunele, Unirea Bolboși, formații care au mai activat la județ, precum și noile asociații sportive din Jupînești, Logrești și 7 Noiembrie Costești.

AJF Gorj a mai anunțat că în această toamnă vor lua startul și campionatele rezervate juniorilor U 15, U 13, U 11, faza județeană. Cluburile și asociațile sportive care doresc să participe trebuie să depună la sediul AJF Gorj o cerere de înscriere până pe 14 august.

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: