Dan Nistor și Ionuț Vînă au fost salvaţi de noul antrenor

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial ca antrenor la Universitatea Craiova și a anunțat că a luat deja o decizie importantă. Tehnicianul îi va reprimi la prima echipă pe Dan Nistor și pe Ionuț Vînă.

Mijlocașii Dan Nistor, în vârstă de 34 de ani, și Ionuț Vînă, în vârstă de 27 de ani, au fost excluși din lot de către fostul antrenor al Universității Craiova, Laszlo Balint. Mirel Rădoi îl cunoaște bine pe Ionuț Vînă de pe vremea când cei doi erau la FCSB, iar pe Dan Nistor de la echipa națională.

Antrenorul a anunțat că cei doi jucători vor reveni la antrenamentele primei echipe, însă rămâne de văzut dacă vor putea juca la meciul cu Zorya, având în vedere faptul că au stat câteva zile bune pe bară.

Totuși, Mirel Rădoi a explicat că așteaptă să îi vadă pe toți jucătorii la antrenamente pentru a-și face o idee proprie despre aceștia. „Vor fi în programul echipei, asta am vorbit și cu nea Sorin (n.r. Cârțu) și cu Marian (n.r. Copilu). Vor reveni la programul echipei, pentru că vreau să am toți jucătorii la dispoziție. Numeric, în momentul de față, nu stăm grozav și va trebui ca toți jucătorii să fie prezenți acolo și după aceea vom avea discuții și în funcție de ceea ce se va întâmpla la antrenamente vom decide în continuare, dar da, se vor întoarce la prima echipă”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Partida dintre Universitatea Craiova și Zorya Luhansk se va disputa joi, de la ora 20:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul manșei a doua a turului III preliminar din Conference League.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: