ACS Viitorul Târgu Jiu se deplasează la Iași în etapa a doua

Etapa a doua a Ligii 2 va începe de vineri, iar ACS Viitorul Târgu Jiu se va deplasa la Iași. Echipa lui Florin Stîngă va avea un meci dificil prin prisma unei deplasări lungi dar și a startului nefavorabil în noul sezon.

FRF și deținătorii de drepturi TV ai Ligii 2 au comunicat în mod oficial programul etapei a doua a noului sezon din eșalonul secund. Și în această etapă vor fi patru jocuri televizate, minimul, în zilele de vineri, sâmbătă, luni și marți. Sunt însă șanse să fie transmisă în direct și o a cincea partidă, însă depinde de ce va face Sepsi OSK în Conference League, a informat liga2.ro.

Etapa a doua debutează vineri seară, de la ora 18:30, când în municipiul județului Harghita se joacă FK Miercurea Ciuc – Concordia Chiajna, două echipa considerate cu potențial și pretenții mari și în noul sezon, însă care au debutat cu eșec, 1-2 la Unirea Dej, respectiv 0-3 la Buftea cu CSM Slatina. Sâmbătă, de la ora 11:00, se vor disputa tot cinci jocuri, la Timișoara (Electrica), Dumbrăvița, Iași, Clinceni și Râmnicu Vâlcea. La Clinceni joacă acasă Unirea Constanța, iar în Vâlcea își dispută meciurile echipa sibiană din Șelimbăr. Tot sâmbătă, dar de la ora 11:30, la București, se joacă Metaloglobus – Gloria Buzău, un meci interesant din punctul de vedere al deținătorilor de drepturi tv.

Duminică, de la ora 13:30, pe stadionul Tineretului din Brașov se întâlnesc FC Brașov și Minaur Baia Mare. Luni, de la ora 12:30, pe arena 1 Mai din Slatina are loc CSM Slatina – Steaua. Marți, în încheierea etapei, de la ora 18:00 începe Dinamo – SC Oțelul Galați, care va avea loc pe stadionul din Clinceni, acolo unde vor juca acasă în Liga 2, până la acest moment, Progresul Spartac și Unirea Constanța.

O situație specială privind televizarea sau nu în această etapă a unui al cincilea joc din etapa a doua depinde de parcursul uneia dintre echipele românești participante în Conference League. Partida dintre FC Brașov și Minaur Baia Mare a fost stabilită să se joace duminică, de la ora 13:30, însă în acest moment ea nu apare în programul televiziunilor că va fi transmisă în direct.  La aceeași oră este stabilită să se joace în Superligă partida FC Voluntari – Sepsi OSK, aceasta urmând a fi transmisă.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: