Pecingină a încasat-o

Gheorghe Pecingină, candidatul PP-DD la Primăria municipiului Târgu-Jiu, a încasat pumni şi picioare cât pentru întreaga clasă politică. Nu a fost bătut de contracandidaţi, ci s-a lăsat bătut de cei nemulţumiţi de politicienii de pe întreg eşichierul politic. Numeroşi tineri s-au mobilizat şi au venit pe ringul de box.

Gheorghe Pecingină s-a gândit să ofere electoratului posibilitatea de a da bătaie la propriu unui politician. El a cerut târgujienilor nemulţumiţi de actuala clasă politică să refuleze, astfel încât să se prezinte fără frustrări la vot şi să pornească pe un drum nou, mai promiţător şi mai realist. Tinerii au fost cei care au spus ”DA” candidatului PP-DD şi s-au prezentat pe ring.

Pecingină a promis că nu va da, ci doar va încasa, ceea ce s-a şi întâmplat. La meci, s-au prezentat şi tineri bine antrenaţi, care au mărturisit că s-au cam săturat de promisiuni neduse la îndeplinire. ”Lupta a fost destul de uşoară. Că doar eu am lovit. Voiam de mult să bat un politician pentru că nu vorbesc decât despre politică la televizor şi nu fac nimic”, a declarat unul dintre cei care l-au lovit pe Pecingină.

Cel mai răzbunător a fost chiar fiul candidatului Gheorghe Pecingină. Vlad nu a pierdut ocazia de a se răzbuna pe tatăl său, însă, nu din punct de vedere politic, ci pentru că, de când a intrat în politică, trece cam rar pe acasă.  Luptător şi la propriu şi la figurat, candidatul PP-DD la Primăria municipiului Tg-Jiu, Gheorghe Pecingină a spus că lupta a fost uşoară. ”A fost plăcut pentru mine.  E un lucru obişnuit să încasez. Mă bucur că de data asta au dat cetăţenii şi nu au mai dat politicienii şi sper că au refulat şi pe 10 iunie vor fi la vot”, a declarat Gheorghe Pecingină. O singură femeie s-a încumetat să poate mânuşile de box.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: