Pecingină îi face șarlatani pe salariații Primăriei Târgu Jiu

Atac dur lansat de vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, la adresa unor salariați ai Primăriei Târgu Jiu, care au blocat accesul copiilor în curtea școlii pe perioada vacanței. Primăria a promis că va fi permis accesul copiilor, dar primarul Romanescu s-a încurcat în proceduri birocratice. Instituția a anunțat că proiectul de hotărâre va fi discutat în viitoarea ședință de consiliu, adică la finele lunii august. Cum școala începe la jumătatea lui septembrie, rezolvarea problemei va fi tardivă. Pecingină spune că proiectul putea fi pe ordinea de zi din iulie, dar a fost retras. „Se găsiseră soluții, s-au găsit niște șmecheri la Primăria Târgu Jiu care i-au spus primarului că trebuie dezbatere publică. Din punctul meu de vedere sunt niște șarlatani”, a spus Pecingină la Radio Infinit.

Liderul liberal reamintește faptul că proiectul de buget, care privește întreaga comunitate, a fost votat fără dezbatere publică. „Vreau să-i văd și eu pe șmecherii care au spus că trebuie dezbatere cum argumentează. Când a fost vorba de buget sau când e vorba de bani nu mai fac dezbatere publică, fac totul în secret. Când este vorba de niște copii care să joace gratuit în curtea școlii, vor dezbatere”, acuză Pecingină.

Primăria Târgu Jiu a precizat că proiectul privind utilizarea bazelor sportive a fost înregistrat la Registratură pe 24 iulie, pe 25 iulie a fost înregistrat Raportul de specialitate al Direcției de Patrimoniu, iar în aceeași zi a fost dezbătut în comisiile de specialitate, care au stabilit punerea în dezbatere publică a acestuia, în conformitate cu Legea nr.52/2003, privind transparența decizională în administrația publică. Pe 26 iulie, proiectul a fost afișat pe site-ul primăriei, dar tot ce contează este că va trece vara și copiii care fac sport nu au avut unde să se antreneze, mai ales că stadionul și sala polivalentă sunt în modernizare.

Vizualizări: 2,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: