Pecingină: PNL este obligat să-l susțină pe Romanescu

Afirmații interesante făcute de vicepreședintele liberal Gheorghe Pecingină la un post de televiziune. Acesta a explicat că PNL este obligat să îl susțină pe primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, în ciuda lipsei de colaborări a acestuia cu partidul.

Vicepreședintele PNL Târgu Jiu a spus că un mandat prost al lui Romanescu la primărie ar afunda partidul. „Marcel Romanescu este membru al Partidului Național Liberal. PNL este obligat să-l susțină. Cei care spun că-l sabotează sunt nebuni la cap. Dacă Marcel Romanescu va avea un mandat gen Nanu, PNL la Gorj se duce în jos, se afundă. Dacă Marcel va avea un mandat bun, nu e obligatoriu ca PNL să fie sus. Deci, noi avem obligația să îl susținem pe Marcel Romanescu și vom vedea ce facem la alegeri”, a spus Gheorghe Pecingină la Accent TV.

Politicianul spune că uneori este nevoit să îi susțină proiectele, fără să le știe de la sursă. „Eu, să fiu obligat să ies, fără să am o colaborare nu cu Marcel Romanescu, cu instituția primarului. De asta vă spun de fătuca asta (n.r.: purtătorul de cuvânt), e pe lângă subiect. Are probleme și cu unii din PNL, și cu unii din primărie, deodată cineva i-a dat grade, ea se ocupă. Și nu e singura. S-au strecurat acolo lângă Marcel oameni slab pregătiți”, a mai spus Pecingină.

Acesta îi recomandă lui Marcel Romanescu să își facă ordine în echipa pe care o are în jurul lui la primărie, făcând referire la unele persoane care au frustrări de natură personală pe care vor să le rezolve prin intermediul primarului.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: