Pecingină: Politicienii au îngropat municipiul Târgu Jiu

Candidatul PP-DD la funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu, Gheorghe Pecingină, a vorbit ieri despre finalul de campanie electorală. Pecingină a spus că, indiferent de rezultatul alegerilor de duminică, municipiul Târgu Jiu se va schimba în următorii ani. Asta pentru că există o mare dorinţă de modernizare în rândul oamenilor, pe care politicienii nu o mai pot ignora.

Reporter: USL a aruncat pe piaţă zilele trecute un sondaj care îi creditează cu peste 80% din intenţia de vot a alegătorilor. Cum comentaţi?

Gheorghe Pecingină: Nu cred că un astfel de sondaj poate fi real. Niciodată nu s-au înregistrat astfel de rezultate. Din câte ştiu, este doar o strategie de campanie a tinerilor din PSD, pentru că liderii partidului nu şi-au asumat sondajul. Până şi pe vremea lui Ceauşescu, deşi era un singur partid, aveau grijă să nu inventeze astfel de majorităţi.

Reporter: Să facem totuşi un exerciţiu de imagine, cum ar arăta Gorjul în următorii patru ani dacă va fi condus de un USL cu 80%?

Gheorghe Pecingină: Mă întreb pe cine ar mai da vina peste patru ani pentru nerealizările lor, care se şi văd la tot pasul. Oricum, ar fi foarte rău pentru Târgu Jiu şi pentru Gorj să nu existe opoziţie, pentru că nimeni şi nimic nu ar mai sta în calea abuzurile inevitabile ale puterii.

Reporter: Dacă sondajul se va confirma totuşi, veţi continua viaţa politică?

Gheorghe Pecingină: Da, pentru că am 33 de ani şi cred în schimbarea în bine a oraşului Târgu Jiu. Oraşul nostru va cunoaşte un progres în următorii ani indiferent de rezultatul în alegeri, pentru că oamenii vor modernizarea oraşului, o cer, iar politicienii nu mai pot ignora asta. Vorbesc aici de politicienii care au îngropat Târgu Jiul.

Reporter: Cel mai comentat punct din programul dumneavoastră este cel legat de acel pasaj subteran care să plece de la Coloana Infinitului până la Podul Jiului. Despre ce este vorba?

Gheorghe Pecingină: Am constatat cu toţii cât de aglomerat este traficul în Târgu Jiu. Un astfel de pasaj ar descongestiona traficul auto în centru şi ar permite crearea în centrul municipiului a unei zone pietonale care să pună în valoarea ansamblul Brâncuşi. Trebuie să avem curajul să implementăm proiecte mari, de anvergură, care să contribuie cu adevărat la modernizarea municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: