Pedeliştii caută soluţii pentru stadionul de la Scoarţa

Reprezentanții PDL Gorj au organizat, duminică, 8 septembrie, un campionat de fotbal pe stadionul din satul Bobu, comuna Scoarța. Evenimentul, la care au participat peste o sută de persoane,  a avut rolul de a trage un semnal de alarmă cu privire la potențialul neexploatat al  stadionului din zonă. Stadionul, în care au fost investite sume substanțiale de bani, a fost lăsat în paragină.

De mai bine de un an de zile, terenul respectiv nu a mai găzduit nicio competiție sportivă, motiv pentru care reprezentanții PDL Gorj au hotărât să organizeze un eveniment sportiv în zonă și totodată, să caute, în colaborare cu autoritățile locale soluții pentru realizarea gazonului și a pistelor.

Duminică, pe stadionul Bobu s-au jucat două meciuri de fotbal. Primul, între echipa Organizației de Tineret a PDL Gorj și cea a Organizației Scoarța a PDL, iar cea de-a doua între PDL Gorj și Primăria Scoarța. Tinerii democrat-liberali au învins cu 4-1 echipa PDL din Scoarța, iar primăria din localitate a fost învinsă cu scorul de 2-1. La eveniment au participat președintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, membri ai Biroului Permanent Județean al PDL Gorj, primarul comunei Scoarța Aurelian Cotîrlău, autorități locale și localnici. Câștigătorii meciului au primit diplome din partea președintelui PDL Gorj, Dan Vîlceanu.

Puiu Diaconescu, responsabilul PDL Gorj pe Colegiul II, a declarat că  ”se încearcă, în colaborare cu autoritățile din Scoarța, să se identifice surse de finanțare astfel încât să se realizeze gazonul și pistele, pentru ca stadionul să devină funcțional. Se caută surse externe de finanțare, dat fiind faptul că primăria din localitate nu dispune de banii necesari pentru realizarea acestei investiții”.

 

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: