Noul selecționer al naționalei României, dat de gol de fratele său

Viitorul selecționer al naționalei României a fost dat de gol pe internet de o fotografie. Dan Petrescu va fi noul antrenor al echipei naționale a României, conform anunțului făcut pe rețelele de socializare de fratele lui, Vali Petrescu.

Echipa națională a României a rămas fără selecționer de la finalul lunii trecute, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu Federația Română de Fotbal. Președintele Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Gică Hagi și Răzvan Lucescu și, după ce ambii au refuzat, i-a propus acest post lui Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat că va da răspunsul final pe 19 decembrie, dar se pare că deja a luat o hotărâre și că va prelua echipa națională!

Fratele lui Dan Petrescu, Vali, a fost cel care a anunțat că antrenorul lui CFR Cluj va prelua echipa națională a României, a informat Pro Sport. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, acesta a confirmat că „Bursucul” a luat deja o hotărâre privind viitorul său. Vali Petrescu a postat pe facebook o fotografie în care este încadrat de Mirel Rădoi și Dan Petrescu, însoțită de mesajul „Fostul și viitorul selecționer”.

Dan Petrescu a fost al treilea antrenor pe care l-au contactat oficialii FRF, după Gică Hagi și Răzvan Lucescu, aceștia refuzând propunerea deoarece și-au dorit să își continue activitatea de la Farul Constanța, respectiv PAOK Salonic.

Echipa națională a României a rămas fără selecționer din ultima zi a lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi, antrenor care nu a mai dorit să își prelungească angajamentul cu FRF.

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: