Penitenciarul din Târgu Jiu are un şef nou

Penitenciarul din Târgu Jiu are un nou comisar şef în persoana lui Constantin Bălă. Acesta l-a înlocuit pe Gheorghe Enache. Ceremonia a avut loc ieri într-un cadru restrâns cu participarea comisarului şef de penitenciare, Constantin Ioaniţoaia.

Constantin Bălă îl înlocuieşte pe Gheorghe Enache pentru că acesta a ocupat funcţia de comisar şef la penitenciarul de la Piteşti. Ieri a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie a Penitenciarului Târgu Jiu, în cadrul căreia a avut loc instalarea lui Constantin Bălă care nu ocupă pentru prima dată funcţia de comisar şef la Penitenciarul Târgu Jiu.  „Comisarul Bălă Constantin ocupă funcţia de comisar şef a penitenciarului din Târgu Jiu în locul comisarului Gheorghe Enache. După instalarea în funcţie, noul comisar şef a preluat şi atribuţiunile de serviciu”, a declarat Simona Dumitriu, purtător de cuvânt al Penitenciarului din Târgu Jiu.

Instalarea în funcţie s-a făcut în prezenţa comisarului şef de penitenciare, Constantin Ioniţoaia, iar la şedinţă au participat ofiţeri şi agenţi din cadrul penitenciarului.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: