Pensionarii mai pot cere și în ianuarie abonamentele gratuite la troleibuz

Pensionarii târgujieni nu s-au mai îmbulzit ca în alți ani să ridice abonamentele și biletele oferite gratuit de municipalitate pentru transportul în comun. Circa 9.000 de pensionari s-ar încadra să primească astfel de facilități, însă doar o mică parte au și solicitat la sediul Transloc până acum aceste abonamente, chiar dacă distribuirea a început încă din 12 decembrie.

Acestea mai pot fi ridicate și în prima lună a anului viitor, spun cei din conducerea societății care asigură transportul în comun în municipiul Târgu Jiu. "Până acum au fost eliberate 1118 legitimații. Pensionarii care beneficiază de aceste facilități pot să vină la sediul societății în intervalul 07-15.30 și acum și în cursul lunii ianuarie. Nu a fost aglomerat, au venit în mod eșalonat, 4-6 maxim la coadă în condițiile în care se aglomerează noi suplimentăm cu personal astfel încât să nu stea mult la ghișeu pentru eliberarea de abonamente", a declarat Vasile Căilean, directorul societății Transloc. Totodată, reprezentanții Transloc au anunțat că pensionarii vor putea folosi biletele din 2016 utilizate și în luna ianuarie a anului 2017, dar să aibă la ei legitimațiile emise pentru ambii ani.

Pensionarii cu vârste de până la 70 de ani şi un cumul al pensiei de maximum 850 lei vor beneficia de 96 de bilete de călătorie dus-întors pe care le pot folosi în cursul anului 2017. Acestea vor fi însoţite de un tichet. Pensionarii care depăşesc vârsta de 70 de ani beneficiază de un abonament cu 60 de călătorii.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: