Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Conducerea DGASPC Gorj, avertizată de şeful judeţului

Proiectul de aprobare a organigramei Direcției Generale de Asistență social și Protecție a Copilului (DGASPC) Gorj a fost retras de pe ordinea de zi, după ce președintele Cosmin Popescu a concluzionat că documentul nu este corect întocmit.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a fost avertizată de către preşedintele Consiliului Judeţean cu privire la faptul că se prezintă proiecte de hotărâre incomplete, mai ales când vine vorba de promovări şi transformări de posturi. „Vă propun retragerea de pe ordinea de zi a proiectului cu numărul 10, privind aprobarea organigramei, ştatul de funcţii şi a regulamentului de organizare şi funcţionare a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, cu avertismentul că este pentru ultima dată, şi nu va fi o a doua oară, când veţi veni cu un asemenea proiect în faţa Consiliului Judeţean Gorj. Este un ultim avertisment”, a spus Cosmin Popescu.

Vizualizări: 3,959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: