Percheziţii la Rovinari pentru prinderea unor falsificatori de carduri

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţiştii de la crimă organizată au făcut, marţi, 23 de percheziţii în mai multe judeţe, pentru a-i prinde pe membrii unei reţele de falsificatori de carduri bancare, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Potrivit surselor citate, 20 de percheziţii sunt la adrese din Craiova, una în Bucureşti, una în Ploieşti şi una în Rovinari.

S-a dispus începerea urmăririi penale pe numele a 14 persoane, dintre care opt au fost deja ridicate. Dintre acestea, şapte au fost ridicate din Craiova şi una din Bucureşti.

Anchetatorii au organizat, în noaptea de luni spre marţi, un flagrant, în urma căruia au descoperit  aparatură de citit carduri ce urma să fie dusă în străinătate.

Au mai fost găsite până în prezent cinci autoturisme de lux, mai multe sume de bani şi  aparatele de falsificare de carduri şi copiere a datelor.

Reţeaua a fost monitorizată mai bine de opt luni de către DGIPI. La acţiunea de marţi participă 160 de poliţişti.

Reţeaua făcea carduri bancare false, după care copia date de pe cardurile unor cetăţeni străini, în special americani, informaţiile fiind transferate pe cardurile magnetice fabricate.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: