Percheziții la Târgu Cărbunești. Arme și muniție fără acte!

Două arme letale și muniția aferentă au găsit polițiștii duminică la Târgu Cărbunești, după ce au efectuat patru percheziții domiciliare. Acțiunea a avut loc în cadrul unui dosar penal deschis în urmă cu o săptămână, după ce doi frați au fost reținuți pentru că au luat la bătaie un localnic în piața din Târgu Cărbunești.

Polițiștii din Târgu Cărbunești au deschis dosarul penal pe 19 ianuarie, atunci când un localnic a apelat serviciul 112 pentru a anunța că în Piața Agroalimentară a avut loc un conflict între mai multe persoane. Doi frați de 32 și 37 de ani au fost reținuți atunci pentru 24 de ore, fiind acuzați că au agresat un bărbat de 45 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi.

Poliția a anunțat duminică, 28 ianuarie, că a efectuat patru percheziții domiciliare în cadrul acestui dosar, în urma cărora au fost identificate 2 arme letale cu muniția aferentă, deținute fără documente legale. Cinci persoane cu vârste cuprinse între 17 și 55 de ani au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind vorba de un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

update: În urma audierilor au fost reținute două persoane, tată și fiu, de 37 respectiv 17 ani. Cei doi vor fi prezentați luni la Parchetul Tg Cărbunești cu propuneri legale.

Vizualizări: 3,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: