Percheziţii la traficanţii de droguri din Gorj

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat cinci percheziţii, în judeţele Gorj şi Vâlcea, la mai mulţi suspecţi de trafic de droguri de risc. Poliţiştii au descoperit trei culturi de cannabis, în urma cărora s-au recoltat 21 de kg. de plante de cannabis.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi al I.P.J. Gorj, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Gorj, au efectuat cinci percheziţii domiciliare (patru în judeţul Gorj şi o percheziţie în judeţul Vâlcea), în vederea destructurării unei grupări specializate în trafic de cannabis.

Astfel, la percheziţii au fost descoperite trei culturi de cannabis, în urma cărora s-au recoltat 21 de kg. de plante de cannabis.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Gorj, în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale corespunzătoare. Faţă de cinci membri ai grupului infracţional organizat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 alin. 1, respectiv art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor D.I.P.I.

Biroul de presă al IGPR

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: