Peremiştii conduşi de Dascălu declară război prefectului

Ramura reformatoare a PRM Gorj, condusă de colonelul Dumitru Dascălu, este foc şi pară pe prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu. Aceştia îl acuză pe reprezentantul Guvernului în teritoriu că se bagă în problemele interne ale partidului, făcând referire la nişte clarificări solicitate de prefect Tribunalului Bucureşti în legătură cu conducerea partidului.

Prefectul de Gorj a solicitat Tribunalului lămuriri în ceea ce priveşte conducerea  partidului, la solicitarea consiliului local Peştişani, care a fost pus în situaţia de a nu şti dacă să excludă sau nu un consilier local. Asta pentru că formaţiunea s-a rupt în două, existând la ora actuală două partide care se intitulează PRM, unul l-a exclus din partid pe consilierul local în cauză, iar alta l-a reconfirmat.

PRM Gorj, cel condus de Dumitru Dascălu, îl acuză acum pe prefect că a solicitat Tribunalului Bucureşti informaţii care să ducă în eroare opinia publică. ”Domnul prefect, dacă într-adevăr îl interesa situaţia PRM, cerea toate datele privind partidul consemnate în registrul partidelor politice. Aşa afla şi domnul prefect că PRM nu este condus de preşedinte, ci de Consiliul Naţional şi de Biroul Permanent. Domnul prefect a cerut să i se spună cine este trecut în registru la funcţia de preşedinte şi atât. Asta a avut ca scop să ducă în eroare opinia publică din Gorj, care poate să creeze confuzie în rândul membrilor de partid şi a aleşilor locali ai partidului. În registru nu s-a schimbat la capitolul preşedinte Vadim, pentru că este un litigiu. Îi cer să renunţe la acest amestec impardonabil în problemele partidului şi să se ocupe de problemele grave pe care le au gorjenii, nu e în stare să le rezolve pe astea. Domnul prefect vrea să-l ajute pe cel cu care stătea toată ziua la bârfă când era şef de cabinet, adică pe Gheorghe Bucălăete”, a spus Dumitru Dascălu.

Teodorescu: Nu am intervenit

Prefectul Claudiu Teodorescu spune că nu a făcut altceva decât să răspundă solicitării venite de la consiliul local din Peştişani. „A fost o solicitare din partea consiliului local Peştişani pe o speţă punctuală privind calitatea unui consilier şi să-i comunicăm noi cine este la ora actuală preşedintele Partidului România Mare. Noi, conform procedurilor în vigoare, am făcut adresă către Tribunalul Bucureşti, tribunal care statuează şi spune destul de clar prin acest registru al evidenţei partidelor politice şi întreaga adresă pe care ne-au comunicat-o cei de la Tribunalul Bucureşti, noi am comunicat-o către consiliul local. Nu am dat niciun alt act oficial,  nu am intervenit şi nici nu o să intervenim niciodată în viaţa niciunui partid şi nu o să comentăm noi activităţile politice”, a spus prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: