Peremiştii îşi recuperează consilierii la Parchet

Peremiştii nu vor mai rămâne cu nici un membru în Consiliile Locale din Gorj judecând după comportamentul conducerii partidului. După ce l-au exclus pe Alexandru Dina, consilier în Consiliul Local Ioneşti, pe motiv că a votat pentru demiterea viceprimarului, peremiştii aşteaptă ca următorul să intre în pâine. Cert este că acest lucru întârzie motiv pentru care vor apela la...Parchet.

Peremiştii au tăbărât cu reclamaţiile pe primarul comunei Ioneşti. Aceştia îl reclamă pe primar pentru că nu pune pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local înlocuirea fostului reprezentant al PRM, cu următorul aflat pe listă.

Primarul Marian Tătaru a fost acţionat în instanţă de Marinel Târziu, cel care i-ar fi luat locul lui Dina, dar nu este suficient. Conducerea de la Gorj vrea să-l reclame pe acesta la Parchet. „Săptămâna aceasta o să depunem o plângere penală la Parchet împotriva primarului de la Ioneşti deoarece refuză să pună pe ordinea de zi schimbarea din consiliul local a lui Dina. A fost exclus din partid, iar aşa este normal să se întâmple. Este abuz în serviciu şi va da socoteală”, susţine Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj.

Primarul Marian Tătaru nu este luat prin surprindere. „Nu ştiu de ce m-a dat pe mine în judecată un membru PRM, nici măcar nu este membru în consiliul local. Cu ce drept m-a dat în judecată nu ştiu, eu sunt primar nu sunt consilier local, atâta timp cât ei sunt cu treaba lor. Eu ca primar nu pot să demit un consilier local. Am auzit că vor să mă reclame şi la Parchet. Dacă mă reclamă la Parchet cei de la conducerea PRM e altceva, dar nu un membru al partidului, al treilea pe listă”, spune Marian Tătaru, primar Ioneşti.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: